دانلود گزارش کار آموزي حرم مطهر امام رضا (ع)
آستان قدس رضوی سازمانی است در شهر مشهد که زیر نظر متولی حرم وموقوفات علی بن موسی الرضا (امام هشتم مسلمانهای شیعه) اداره می شود. آستان قدس رضوی در لغت به معنی بارگاه پاک و مطهر امام رضا است ولی در اصطلاح و به طور عموم به مجموعهٔ حرم مطهر، دستگاهها، نهادها، ادارات فرهنگی، صنعتی، کشاورزی، درمانی و... گفته میشود که مشتمل بر موقوفات تاریخی علی بن موسی الرضا است. فعالیتهای آستان قدس رضوی در راستای حفظ احیای موقوفات و ایفای تعهدات بر اساس نیات واقفان و نیازهای زائران حرم علی بن موسیالرضا است.تولیت آستان قدس از آغاز دوران صفوی و رسمی شدن مذهب تشیع در ایران اهمیت یافت و توسط پادشاه وقت تعیین میگردید. پس از انقلاب اسلامی انتخاب تولیت بر عهده ولی فقیه گذاشته شد. تولیت آستان قدس رضوی از ابتدای انقلاب به حکم روح الله خمینی با عباس واعظ طبسی است.
کارگاه شماره 3 در حرم مطهر بست حـر عامـــلي قرارداشت درسه روز اول کارآموزي به شکل آشنايي با محيط کارگــاه و ديگر عوامل سپري شد.
کارگاه از چند بخش تشکيل شده است. دفتر سرپرستي محل اجراي عمليات در بلوک AوB انبار آماتور – کارگاه آرماتوربندب و قالب بندي محل اين بخش ها از هم جدا بوده و همگي در اطراف محل اجراي عمليات واقع است.طرح نقشه و محاسبات فني و اجرايي توسط مهندسين مشاور در تهران و مشهد پس از تهيه نقشه ها توسط گروه مهندسين مشاور نقشه ها به محل کارگاه آورده تيم نقشه برداري نقاط آکس ستونها را روي زمين کارگاه مشخص کرده و علامت گذاري مي کنند سپس با مشخص شدن سرپرست کارگاه تهيه کارگر و مصالح و تجهيزات توسط کارفرما عمليات اجرايي شروع مي شود.
این گزارش کاراموزی رو حتما دانلود کنید
معرفي نژادهاي گاوهاي بومي ايران و نژادهای شیری جهان
حجم:371KB | بازدید :357
فایل پاور پوینت قابل اجراء بر روی گوشی موبایل دارای هر نوع اجرا کننده ی فایل.و قابل اجرا بر روی کامپیوتر دارای Microsoft office موضوع فایل : معرفي نژادهاي گاوهاي بومي ايران و نژادهای شیری جهان بخشی از متن فایل: سرابی [saraby] .به نظر میرسد که این نژاد از اختلاط و آمیزش گاوهای بومی ایران...
اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي
حجم:14KB | بازدید :172
اكنون كه رشد توليدات كشاورزي و صنعتي متناسب با نيازهاي داخلي و برنامه توسعه صادرات غير نفتي آغاز گرديده است ضروري است كه همزمان با آن كيفيت نيز به عنوان يك نياز و يك پشتوانه مورد توجه قرار گيرد. اگر بر اين باور باشيم كه مهمترين معيار در توليد مواد غذايي، سلامت محصول مي باشد...